30 juli 2012

Afvallen met de P.I.N.K. Method



Is P.I.N.K. de nieuwe afslankmethode?
P.I.N.K.? Afvallen? Een nieuwe methode om af te vallen of een bekende manier in een nieuw jasje? Ik zat afgelopen week zappend voor de buis en kwam uit bij Dr. Phil. Daar zat een enthousiaste dame te vertellen over haar nieuwe afslankprogramma de  " P.I.N.K. Method". Dit is een afslankmethode speciaal voor vrouwen, geschikt voor iedere leeftijd en elk conditieniveau.


Wat is de P.I.N.K. Method

Deze afslankmethode is ontwikkeld door Cynthia Pasquella en is in Amerika inmiddels enorm populair. P.I.N.K. betekend letterlijk Power, Intensity, Nutrition en Cardio met een K. Het is een online afslankprogramma van 90 dagen. je volgt vanuit huis het online programma met voedingsadvies, recepten en workouts. Je vooruitgang kun je natuurlijk online bijhouden en je krijgt sms’jes over de trainingen en workouts.

Hoe werkt het P.I.N.K. Dieet

Het Dieet is opgebouwd uit verschillende fases

Fase 1: P.I.N.K. Reset
In deze eerste fase is het de bedoeling je lichaam te ontgiften, je moet als het ware je
metabolisme resetten.

Fase 2: P.I.N.K. Primair
In deze fase is het vooral belangrijk dat je voedsel kiest met een hoge energiewaarde, je hebt deze brandstof nodig om de workouts te kunnen volhouden.

Fase 3: Shred Soup
Je leert in deze derde fase de Shred Soup kennen. Dit is een gezonde voedzame soep die je helpt met de laatste pondjes.

Fase 4: P.I.N.K. Onderhoud
Dit is misschien wel de belangrijkste fase, in deze fase leer je om op gewicht te blijven.


Naast het dieet volg je workouts. Deze trainingen zijn kort en intensief. Je doet veel spierversterkende oefeningen waarbij je ook cardiovasculair traint. Door het verhogen van je stofwisseling en je hartslag ga je meer vet verbranden, en door je sterkere spieren zul je zelfs in “rust” nog vet verbranden.
De P.I.N.K. afslankmethode is ontwikkeld door
 Cynthia Pasquella

Is de P.I.N.K. Method nieuw?
Nee, het is een gezonde manier van afvallen, goed en gezond eten en veel bewegen. Deze manier van afvallen is in Nederland bekend door o.a. Dennis Rademaker en Jesse vd Velde

Dennis Rademaker, voormalig profvoetballer heeft een soortgelijke methode ontwikkeld "etend afvallen", ook bij hem krijg je ondersteuning door sms’jes waarbij je spierversterkende oefeningen uitvoert, en dit gewoon vanuit huis. Ook bij deze methode krijg je voedingsadvies, en er is een ledenforum waarbij je persoonlijk met je personal trainer kunt praten.
Jesse van der Velde, voedingscoach en bekend van de kettebell workout en de groene smoothies heeft ook een afslankprogramma ontwikkeld, compleet met gezonde voeding en workouts voor thuis.

Als je gezond en blijvend wilt afvallen zijn Dennis Rademaker en Jesse van der Veld zeker goede (Nederlandstalige) voor de P.I.N.K. Method.