6 januari 2012

Etend Afvallen

Wil jij ook van je BUIKJE af?

Met deze nieuwe methode is het echt mogelijk.

Als je een echt werkende manier zoekt om van je buikvet af te komen en kilo’s vet kwijt te raken, dan raad ik je aan om door te lezen…

Klik hier om te zien hoe je Echt van je lichaamsvet afkomt

Veel mensen zijn te zwaar, de een door te veel eten, de ander door te veel diëten, te weinig sporten, of de kilo's van de laatste zwangerschap zijn blijven hangen.
Iedereen weet voor zich zelf wel hoe die extra kilo's eraan zijn gekomen, maar helaas is het niet makkelijk om ze er weer vanaf te krijgen.

De nieuwe methode van Dennis Rademaker biedt gelukkig een oplossing.
Met deze methode zal het gegarandeerd lukken om af te vallen. Hij neemt je aan de hand en blijft je begeleiden.

Door zijn programma kun je in 12 weken tussen 5 en 20 kilo afvallen. Het wat mij het meeste aanspreekt in zijn methode is:
*je kunt gewoon blijven eten
*geen calorieën tellen
*niet nadenken over hoeveel koolhydraten een maaltijd bevat
*geen pillen en poeders
*geen JO-JO effect

Als doorgewinterde lijner zul je nu vast denken ja ja dat zal wel... Dat is ook wat ik eerst dacht. Totdat ik zijn programma zag.
Bekijk eerst deze gratis video en oordeel zelf.

Dennis is je Personal Coach en leert je hoe je op de juiste manier je vet kwijt kunt raken. Hij zorgt voor ervoor dat je gemotiveerd blijft, stuurt je emailtjes en sms'jes om te zorgen dat je goed mee blijft doen zodat je echt je gestelde doelen haalt. Dennis, voormalig prof voetballer bij Oranje is ook officieel sportleraar. Hij heeft een methode ontwikkeld waarbij je langdurig vet verbrand na een korte sessie spieroefeningen, je kunt die thuis doen, onder zijn persoonlijke begeleiding.
Je wordt dus niet aan je lot overgelaten zoals bij de meeste cursussen. Dennis blijft je motiveren en stimuleren. Hij leert je ook dat je gewoon kunt eten, en hoe je je stofwisseling kunt verhogen want dat is belangrijk om af te vallen.

Klik hier om zelf te zien hoe je van je buikvet en lichaamsvet afkomt